sábado, abril 29, 2006

ENCHENTA. Onte foi a primeira enchenta en Xapon. Fun cear a un restaurante deses nos que pagas unha cantidade e podes comer todo o que queiras, a fartar. Ata aqui todo normal, mais existian dous matices. So tiñamos unha hora e media para comer e a comida tiñas que grellala ti. O sistema é mais simple do que podemos imaxinar. No meio da mesa hai unha minigrella e serven bandexas de lulas, carne de porco, vaca, polo, hamburguesas, criollos, de todo e mais. A cousa é que como por estas terras niponicas haiche pouca carne e esta resulta carisima, pois o que aqui escrebe parecia recen saido dunha illa deserta, en plan canibal, engulia a carne como leon solto en xaula de impalas. Ala, veña a asar petiscos e mais petiscos de deliciosisima carne. Aqui chamanlle yaquinicu, e o sistema ven da corea. A min como se viña de Kuala Lumpur (musulman), eu veña a darlle a mandibulas. O bandullo foi enchendo e o primeiro sinal de alarma foi cando tiven que desabrochar o primeiro boton do pantalon. E dalle, e veña, e pin pan pin pan mais carne, e xa en plan Homer Simpson, ata reventar e rematar por abrir o segundo boton. Enton, xa decidin que comera de máis, era hora de coller a bici e voltar para casa.